IMG_9443IMG_9442
Pentru multi dintre artistii nostri, perioada sarbatorilor este una de relaxare si atmosfera calda, alaturi de familie. Insa, atunci cand vine vorba de Revelion, mai toti aleg sa sarbatoreasca prin cantat.
Asa se intampla si in cazul Ronei Harner, care a ales sa-si petreaca noaptea dintre ani pe scena. Mai precis, talentata cantareata si actrita va veni, special din Paris, pentru un program cu totul special, in Bucuresti. Locatia de intalnire, cu toti cei care vor sa petreaca o seara perfeca, alaturi de aceasta, in ultima zi din 2015, este una exclusivista, la Press House Ballroom – Sala Queen & King.
Inedit este faptul ca Rona va include, in program, si o piesa religioasa, asta datorita faptului ca artista crede, cu tarie, faptul ca 2016 va fi un an religios, perfect pentru armonia intre toti oamenii.
„Cred cu tarie ca 2016 va fi un an religios. Pentru ca s-a tot speculat daca secolul XXI va fi sau nu unul religios, iata ca, dupa atatea nenorociri, din ultima perioada, Iisus ne va da un an plin de armonie intre toti oamenii, cu pace si liniste continua. Pentru ca tin foarte mult la religie, in noaptea dintre ani, la Press House Ballroom – Sala Queen & King – Bucuresti, voi canta si o piesa religioasa, pentru a crea atmosfera de iubire, liniste si incredere ca vom avea un an numai bun pentru a ne indrepta spre credinta, sa eliminam tot ce a fost rau si sa inducem pozitivismul in sufletele noastre.” 
Talentata atat la cantat cat si actorie, Rona Hartner a reusit sa se impuna ca un artist complex, cu merite si succes incredibile, atat in Romania cat si peste hotare. Alaturi de aceasta, vor mai canta si Zuralia Orchestra, Trupa TimeOut si Doina Spataru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *