luna plina

Ritualul de Luna Plina pentru largirea orizontului, pentru capatarea increderii in sine si pentru atragerea energiei pozitive a celor din jur. Acest ritual se poate desfasura intre 23 martie, orele 14.02 – 24 martie, orele 23.59.

Acest ritual este unul extrem de simplu si la indemana fiecaruia dintre noi. Va trebui sa ai o coala de hartie alba, sa folosesti un pix de culoare albastra. Evita categoric culoarea neagra, deoarece daca folosesti culoarea neagra, pe timpul eclipsei de Luna, poti atrage foarte multa energie negativa asupra ta.

  1. Cu pixul de culoare albastra vei scrie pe o hartie toate lucrurile negative pe care doresti sa le scoti din viata ta.
  2. Presara pe hartie putina sare (de preferinta, sare neiodata, pe care o poti achizitiona de la un magazine naturist; daca nu ai sare neiodata, atunci sarea de bucatarie va functiona foarte bine).
  3. Presarand sare peste lucrurile negative pe care vrei sa le scoti din viata ta, anihilezi energiile blocajului si simbolic, deschizi drumul unor noi perspective in viata. Impatureste cu grija hartia, leag-o cu o sfoara de culoare rosie si deasupra sforii, pune o moneda (orice culoare, orice dimensiune, orice tip de moneda, important este sa fie un banut rotund, nu un ban de hartie).
  4. Cu hartia cu lucrurile care vrem sa iasa din viata noastra si cu banutul, ne ducem langa un copac, sapam o mica groapa, punem hartia cu banutul peste ea, acoperim groapa si ridicand privirea catre cer, rostim o rugaciune cu care suntem familiarizati, ca sa rezonam cat mai bine si apoi rostim urmatoarele fraze: “Sunt pregatit sa las in urma mea, trecutul cu toate problemele sale.”; “Sunt pregatit sa pornesc pe un nou drum”. sursa: roastrolog.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *