germeni-de-grau-680x420

Dacă vrei să fii sănătoasă, este important să îți cureți regulat organismul de toxine. Îți dăm o rețetă a profesorului Hristo Mermerski, specializat în nutriție, care distruge celulele canceroase și te menține în formă.

Rețeta prof. Mermerski este bună pentru tot corpul: curăță organismul, rinichii, vasele de sânge, inima, sistemul excretor, întărește sistemul imunitar și restabilește echilibrul florei intestinale, potrivit homehealthyrecipes.com. În plus, îmbunătățește memoria și funcțiile creierului și este foarte eficientă în tratamentul administrat după un infarct. Acest amestec natural s-a dovedit benefic și în eliminarea celulelor canceroase sau în topirea kilogramelor în plus.

Cum prepari rețeta care distruge cancerul?

Pentru acest remediu, ai nevoie de:

    • trei căni de miere organică
    • 4 căni de grâu germinat
    • 15 lămâi proaspete
    • 12 căței de usturoi
    • patru căni de nuci

Cum se prepară:

Într-un borcan de sticlă adaugă cele 4 căni de grâu, toarnă apă și lasă amestecul să stea peste noapte. După 10-12 ore, strecoară apa printr-un tifon și spală bine cerealele, apoi lasă-le în borcan. După 24 de ore vei obține germeni de grâu. Macină, apoi, usturoiul, nucile și grâul germinat. Într-o oală, taie cinci lămâi cu tot cu goajă și amestecă-le cu celelalte ingrediente. Stoarce restul lămâilor și pune sucul în compoziția obținută, până când obții o pastă omogenă. Mestecă cu o lingură de lemn, adăugând mierea, iar la final păstrează compoziția obținută la frigider. Se consumă după trei zile.

Mai multe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *