Record de vedete la lansarea albumelor trupei Alesis!

Alina si Romeo Negoiasă de la Trupa Alesis au lansat luni, la Cercul Militar, într-o atmosferă specială, în prezența colegilor și a prietenilor de suflet, două materiale discografice noi. Trei ani de zile au lucrat cei doi soți, Alina și Romeo, care alcătuiesc cuplul muzical Alesis, la cele două albume noi, dar rezultatul este pe măsură.

Romeo, Irina Loghin, Alina si Fuego

”A fost o seară de basm! Ne-am simțit apreciați, iubiți, respectați! Și nu de oricine! Au răspuns invitației noastre mari personalități, din toate domeniile de activitate. Ne-am simțit ARTIȘTI! Sinceritatea, spontaneitatea și rofunzimea luărilor de cuvânt, ne-au mers la suflet. A plutit în Sala de Marmură a Cercului Militar Național, doar o energie pozitivă incredibilă, dumnezeiască. A fost o seară în care regina PRIETENIE a câștigat! Sunt foarte multe de spus…

Alesis si generalul Zisu

Transmitem calde mulțumiri gazdelor noastre, Domnului General Cătălin Zisu, Domnului Colonel Dorca și tuturor celorlați colaboratori! Distincțiile primite, marea de flori și de cuvinte apreciative, căldura cu care am fost primiți pe scenă, toate la un loc, ne-au adus un prinos de fericire în casa sufletului.

Corina Chiriac si Alesis

Această seară ne-a mai arătat că suntem pe drumul cel bun și suntem mai hotărâți ca oricând să nu dezamăgim în toate proiectele ce vor urma!”, spun Alina și Romeo Negoiasă de la Alesis.  

Stela Enache, invitata sotilor Alina si Romeo de la Alesis
Raoul, la lansare la Alesis
Peste 50 de vedete au luat parte la lansare la Alesis
Asa a aratat sala de MArmura de la cercul Militar la lansarea albumelor trupei Alesis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media