646x404

Viorica Paşcalău a beneficiat de susţinerea colegilor şi chiar a şefilor, în perioada studenţiei. Şeful ei spune că femeia de serviciu nu şi-a neglijat cu nimic treaba, în timpul în care era studentă. Profesorii de la Facultatea de Muzică sunt însă surprinşi de realizările femeii.

„Dacă pleca două ore la un curs sau la un examen, recupera după program. Uneori, se întâmpla să vină şi sâmbăta la lucru, pentru ca să recupereze orele pierdute la cursuri”, spune Steliana Prelipcianu, superiorul acesteia. Colegii de serviciu ai femeii spun că sunt foarte mândri de diplomele Vioricăi. „Eu am aflat că este studentă, încă de când a fost transferată la noi. Atunci, era la licenţă. Nu îmi venea să cred, dar s-a descurcat. Niciodată nu mi-am imaginat cum. De venit la lucru, venea şi peste program”, spune Mărie, colega Vioricăi de la Facultatea de Muzică.
Şeful îngrijitoarei cu master spune că situaţia femeii este cu totul specială. „Sunt mulţi care termină facultatea şi nu lucrează în domeniu, însă Viorica este un caz special. Facutatea de mecanică este una dintre cele mai grele şi ea a absolvit-o cu brio. Ne mândrim cu ea şi am încercat să o ajutăm de multe ori să îşi găsească de lucru. Din păcate, în ziua de azi, nu o mai angajează nimeni la vârsta ei”, spune Prelipcianu.

Mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *