GALA UNITED WAY ROMANIA

Cazul lui Andrei Grigoriu, concurentul de la «Românii au Talent», a creat zâzanie în mass-media, dar nu numai. După participarea la show-ul de la Pro Tv, Andrei Grigoriu a fost eliminat din concursul «Românii au Talent».
Mihaela Rădulescu a reacţionat, vineri, după ce Pro Tv a anunţat, joi (2 aprilie), că a decis să îl elimine din concurs pe Andrei Grigoriu.
”Iată comunicatul oficial al PRO TV, cu privire la băiatul ăla talentat, dar mincinos. Regret că m-a pacalit şi nici eu nu-i iert un astfel de păcat”, a scris vedeta pe Facebook.
Andrei Grigoiu a declarat în cadrul emisiunii de vinerea trecută că a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru tăinuirea unei crime comisă de prietenul său şi a realizat un moment impresionant care a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să exclame: „Povesteşti frumos, pictezi frumos. Văzând toate acestea eu ţi-aş fi iertat toate păcatele!”

andrei-grigoriu_2
Grigoriu Andrei a fost condamnat la 16 ani de puşcarie

Pro TV a anunţat, joi, că Andrei Grigoriu, care a fost condamnat pentru complicitate la crimă, a fost eliminat din emisiunea „Românii au talent”, televiziunea cerându-şi totodată scuze pentru această situaţie şi precizând că nu a cunoscut iniţial situaţia juridică a acestuia.

Mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *