placidoconchita

Tenorul Placido Domingo nu va mai putea cânta alături de Conchita Wurst în spectacolul de pe scena Operei de Stat din Viena, din pricina unei afecțiuni medicale, menționează un comunicat al Operei din Viena.
Cei doi ar fi trebuit să cânte împreună în spectacolul ”Pop meets Opera” de pe 17 mai. Spectaclul era înscris în seria evenimentelor special legate de ediția din acest an a concursului European Eurovision, ce se organizează în acest an, în Capitala Austriei.
Astfel, după retragerea lui Placido Domingo, peruanul Juan Diego Florez îi va lua locul.
Starea de sănătate a celebrului tenor spaniol, Placido Domingo, l-a obligat să-și decaleze și seria de cinci reprezentații ale operei ”Nabucco”, programate pentru 10-14 mai. Acestea vor fi reprogramate, după o discuţie cu Opera de stat din Viena, pentru 18-22 mai. Natura afecțiunii lui Placido Domingo nu a fost dezvăluită. Într-o scurtă declarație, Opera din Viena şi-a exprimat regretul că Domingo nu a putut participa la evenimentele programate în paralel cu Song Contest Eurovision, a cărui spectacol final va avea loc la Viena pe 23 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *