Fuego are o prajitura ce-i poarta numele. Prajitura e realizata din mousse de ciocolată belgiană și cacao, cu marțipan și nucă, într-o prezentare specială.

Paul Surugiu-Fuego are de acum o prajitura ce ii poarta numele. ”Viața e sigur mai frumoasă dacă-i adăugăm ceva dulce printre ingredientele zilnice. Ieri am avut parte de-o surpriză specială. Minunata doamnă MARINELA ADAM m-a sunat și m-a chemat de urgență la Cofetăria Claus.

Fuego cu Marinela Adam la Cofetaria Klaus

Când am ajuns acolo, am descoperit cu bucurie că am o prăjitură care-mi poartă numele – PRĂJITURA FUEGO. Ei bine, da, doamna Adam și echipa ei de profesioniști au gândit un produs unic, o bunătate din mousse de ciocolată belgiană și cacao, cu marțipan și nucă, într-o prezentare specială. Despre gust nu vă spun, că-i minunat. Ba chiar, cine dorește, poate încerca azi, până la ora 21.00, pentru că produsul se lansează în premieră, la cofetărie și poate fi degustat gratis la locația din Bulevardul Banu Manta, numărul 21A. Doamna Adam este mâna de fier, care de ani buni face tot felul de bunătăți, susține arta și se implică în proiecte deosebite.

Asa arata prajitura Fuego

Mai mult decât atât, alături de fiul ei și fiica ei , mențin calitatea și se remarcă prin profesionalism și prin puterea de a oferi oamenilor bunătăți la cel mai înalt standard, de la prăjituri la torturi, la cozonac, candy bar și fursecuri, doar la Cofetăria Claus. Nu ezitați să alegeți Cofetăria Claus, din drag de dulce! Găsiți produsele minunate pe site – https://www.cofetariaclaus.ro/”, scrie artistul pe pagina lui de Facebook.

Fuego si prajiturile ce ii poarta numele
Fuego

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *