Paula Seling a publicat o postare legată de incendiul din Australia, din cauza încălzirii globale. ”Sunt om ce încearcă sa reducă emisiile de carbon. Nu mănânc animale, nu port piele sau blănuri, încerc sa consum și sa promovez produsele locale.
Am investit în panouri solare și încerc sa găsesc soluții pentru reducerea deșeurilor de orice fel. Merg la cumpărături cu plasele mele, vânzătoarele de la raft ma considera deja nebuna – „haideți doamna, pentru câteva pungi… ” ?
Din iubire pentru planeta și pentru animale.
Scriu ca nebuna ca artificiile nu sunt ok. Unii rad de mine.
Am scris, nu demult, ca lampioanele urca, apoi coboară și provoacă incendii. NU AU NICIO LEGĂTURĂ CU DORINȚE CARE SE IMPLINESC, IDEALURI ȘI ALTELE. SUNT NIȘTE TÂMPENII.
Mulți mi-au dat unfollow și ma bucur. E în regula ca nu sunt prietena cu inconștienți. Știu, e neplăcut sa vezi ca cineva îți spune ca greșești, dar cere o tărie și o noblețe sa înțelegi ca ai greșit și sa faci ceva în legătură cu asta.
Cum oare ma simt eu și mulți alții ce simt ca mine, acum, când vad nenorocirile din Australia? Sau cele de la gradina zoologica aprinsa de LAMPIOANE?

Paula seling
Paula Seling


Am avut acces la informații, parțial înțeleg ce greșim și ma simt datoare sa spun despre asta, însă sunt prea puțini cei cărora le pasa.
Și așa stau și ma îmbolnăvesc de neputință, ma condamn ca nu pot sa fac nimic pentru lumea asta. Nimic. Și sincer, nu mai pot sa ma uit. Nu mai pot să vad animale batjocorite, bătute, mutilate, ursi împușcați, căței loviți de mașini, pe drum, ca urmare a disperării în urma pocnitorile și artificiilor din noaptea de revelion, ursuleți cerșind apa în incendii. Nu pot sa vad animale scrum la gradina zoologica arsa, nu mai pot sa vad caini cu petarde în gura. Pentru ca știu ca urlu de multa vreme și prea putini ma asculta. Și ca mine sunt multi. Mulți pe care lumea ii considera ca exagerează, prea putini comparativ cu cei ce rămân scufundați, comod, în obiceiurile lor ce nu au nicio logica, dar care fac atât de mult rău naturii și animalelor.
Din păcate realitatea e mult mai grava decât se prezintă în presa.
Ce primăvară frumoasa, azi, 3 ianuarie…
Peste 50 de ani dezechilibrul creat de încălzirea globala va fi uriaș. Noi nu vom mai fi, dar vor fi copiii noștri.
Cui ii pasa ca ei se vor lupta cu deșeurile noastre emise din comoditate, din „obiceiuri” de fapt ușor de evitat.
Suntem cu capul în nisip. Asa vom sta. Noapte bună!”, a scris joi seară, Paula Seling, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *