”Trăim o luptă pentru supraviețuire, pentru a putea evolua, pentru a ne menține. Dar dincolo de toate acestea, de drumurile extenuante, de nopțile petrecute prin mașini, de lipsa meselor, de lipsa timpului liber, de tot stresul reușitei unei producții, de munca sisifică depusă pentru succesul unei producții, rămâne bucuria de a fi în fața oamenilor, a publicului care este, în cele din urmă, cel mai aspru judecător.

Fuego

Eu m-am chinuit până am ajuns unde sunt azi. Am studiat, am făcut sacrificii, am dat din coate, am murit de foame, am depus efort măreț, resurse, toate la un loc, am compus, am cântat, am zâmbit, dar toate-ar fi fost în van, credeți-mă, dacă oamenii nu iubeau ce fac și nu-mi acordau girul lor. Poate și de asta nu apare rutina vreodată și nu am timp liber.
Și-mi place că-i așa, că fac multe, de la cântat, compus, pictură, scris sau televiziune, în fiecare duminică, de la ora 15.00, la TVR 2, la „DRAG DE ROMÂNIA MEA”, al cărui sezon cu numărul trei va începe duminica asta, cu mari surprize! ”, scrie Fuego pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *