Paul Surugiu-Fuego, surprize la TVR 2

”Duminica aceasta, 16 decembrie, de la ora 15.00, pe TVR 2, în cea de a unsprezecea gală, emoțiile se vor ține lanț, iar exclusivitățile vor fi la ele acasă. Îl vom putea revedea pe mare artist de folk, cantautor celebru, extrem de iubit, care apare rar la televizor, VASILE ȘEICARU. Alături de Fuego, acesta va aduce un omagiu, tip concert, tuturor actorilor români, de ieri până azi. Minunatul cuplu format din soprana Felicia Filip și regizorul Cristian Mihăilescu va uimi. Ei ne vor vorbi despre longevitatea lor, despre carieră și despre minunatele proiecte ale Operei Comice pentru Copii, a cărui manager este Felicia Filip. Din Germania, va sosi special pentru noi, minunata Pompilia Stoian, care arată spectaculos și care va incendia platoul cu energia sa debordantă. Octavian Ursulescu, vocea celor mai frumoși ani va fi alături de noi.
De asemenea, Supermarket ne vor prezenta cel mai celebru șlagăr al lor, copilul talentat Angela Gheorghiu ne va uimi cu multiplele sale talente, iar marele compozitor Horia Moculescu va avea momente de sinceritate deplină, având parte de o mare supriză, la fel ca și publicul – prezența lui George Nicolescu, care ne aduce două capodopere ale românilor, puse în valoare de glasul său minunat. Nu ratați o ediție de colecție, în care veți asculta și colinde marca Paul Surugiu-Fuego, duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, și în reluare noaptea, pe TVR 2 și TVR HD, de la ora 00.20!”, scrie Fuego pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media