”Că tot se apropie sfârșitul de an, m-am gândit că n-ar fi rău să trag o linie. Nu vreau un inventar, pentru că sigur mă voi speria de câte n-am reușit să fac în anul ce a trecut. Dar știu un singur lucru. Că la final de etapă nu-mi place să trasez traiectorii, să stabilesc ținte pe care să nu le duc la bun sfârșit. Las totul să vină de la sine, cu nonșalanță, dar cu maxim la capitolul implicare.
Așa a fost cu proiectul ART BY FUEGO. Nu credeam că în 2016 va lua așa amploare. Mă bucură și mă emoționează să știu că pasiunea mea pentru pictură a făcut bine, a bucurat, a deschis uși, a înălțat vise, a sprijinit. Am ajutat peste 80 de artiști anul acesta și am făcut cinci evenimente remarcabile, vernisaje și expoziții.
Nu e o laudă, e un prilej de a-mi reaminti că nimic nu s-ar fi realizat fără sprijinul vostru, la bine și la greu! Voi continua acest proiect și mai ceva ca o pasăre Phoenix voi renaște de fiecare dată când apar furtuni într-un pahar cu apă.
Iată mai jos câteva imagini de la Goldart cu „FLORILE DE ROUĂ”, Constanța cu „VITRALII”, Palatul Parlamentului cu emoționanta expoziție „CASA PĂRINTEASCĂ”, Bacău cu „TAINA CULORILOR” și Iași cu „PARFUMURI DE ALTĂDATĂ””, scrie Paul Surugiu – Fuego pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *