”LA MULȚI ANI, OCTAVIAN URSULESCU din partea „ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET” în semn de prețuire. Decretăm astfel pe marele moderator Octavian Ursulescu, membru de onoare al proiectului, aducându-i calde mulțumiri și urându-i totodată ani mulți și demni, sănătoși și doldora de inspirație.
Un etalon al scenei românești, din ambele părți ale cortinei, un simbol, un sex-simbol, un exemplu, un obiect de studiu, o inteligență sclipitoare, memorie de dat la alții, frumusețe sufletească și sensibilitate, omenie, prietenie și mult altruism – toate la un loc se regăsesc în Tavi Ursulescu și lista poate continua cu siguranță, dar de înscris la arhive rămâne profesionalismul și longevitatea sa, seriozitatea și nu în ultimul rând, abilitatea de a spune, cu tâlc, povești despre oameni.
Poate că nimeni, niciodată, nu va spune mai frumos și mai deplin o poveste simplă, în câteva fraze despre un artist! Bref – credem că este greu și târziu să mai apară un alt Tavi, așa că nu ne rămâne decât să-l apreciem și să-l aplaudăm pentru toată cariera sa de succes.
Tavi Ursulescu este unul dintre susținătorii proiectului ART BY FUEGO și totodată, în 2014, a fost premiat cu trofeul ARTĂ PENTRU ETERNITATE din partea emisiunii FAMILIA FAVORIT. De asemenea, a fost moderatorul vernisajului FLORI DE ROUĂ, desfășurat de Paul Surugiu la Goldart, la finele lui mai 2016.
ÎȚI MULȚUMIM, TAVI URSULESCU, PENTRU ONESTITATEA CU CARE ȚI-AI FĂCUT PROFESIA ȘI PENTRU FRUMUSEȚEA TA INTERIOARĂ, DINCOLO DE CEA EXTERIOARĂ! RĂMÂI CEL MAI BUN!”, scrie Paul Surugiu-Fuego pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *