”Dragii mei, aseară a fost un regal! La propriu! Am lansat, în Palatul Cantacuzino din Capitală, albumul pe care l-am realizat alături de maestrul Jolt Kerestely – NU SUNT SINGUR! Și chiar n-am fost singuri, nici eu și nici el, fiind înconjurați de prieteni, admiratori, mari personalități și de o stare cu totul specială!
Am cântat, am râs și am creat o atmosferă unică, în care maestrul, la cei 83 de ani ai săi, a simțit dragostea publicului!
Eu mi-s mândru că am dus la îndeplinire acest proiect admirabil, un material sensibil, elevat, o muzică aparte, complexă, de film, pe cuvinte poetice.
Nu-i comercial, e o poveste de colecție! N-are rost să mai spun că sunt fericit că, după 25 de ani, eu și nea Joly am stat la același pian și-am dăruit emoții, deloc împovărații de glorii și regrete. Le mulțumesc tuturor celor ce ne-au fost alături și sunt sigur că muzica aceasta va dăinui și va crea sentimente unice!
Albumul se va găsi în turneul meu, acolo unde-l voi lansa în fiecare oraș, de pe 15 martie pe 4 aprilie, dar și în magazinele de specialitate! Zi liniștită!”, scrie Paul Surugiu-Fuego.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *