”Am timp de toate, chiar dacă fac foarte multe. Sincer, nu aș funcționa dacă nu aș fi așa agitat și nici n-aș reuși să fac treabă dacă nu aș fi permanent în priză, pe telefoane, cu facturi, cu proiecte, cu idei și concepte noi. Nu știu dacă există un secret al longevității mele, dar am încercat mereu să fiu cu un pas înainte și să intuiesc preferințele oamenilor.
Muzica mea e un melanj de melodicitate, sensibilitate, mesaj puternic și bucurie. Firește că am și piese populare, melodii dance sau latino, încercând să abordez o arie cât mai largă de genuri. Tot timpul am venit cu altceva.
Chiar dacă am variat pe aceeași temă, a fost ceva nou, nu am plictisit, nu am rămas la fel. Iar voi știți și apreciați asta și continuați să-mi fiți aproape, la sală, la spectacole și în toate proiectele mele importante. E esențial, ca artist, să nu ai prejudecăți, să faci ce-ți place și să nu te iei după vorbele celor din jur, dacă acestea nu sunt justificate! Adică eu mi-am văzut de treabă, cu a mea categorie de public, melomană, numeroasă, oameni care mai ascultă mesaje, muzică de suflet.
Sunt un artist împlinit, care mai are mult de muncă și de arătat! Vă iubesc!”, scrie artistul pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *