patricia-amadeus-great-gatsby-2 amadeus-great-gatsbypatricia-amadeus-great-gatsby-3patricia-andreea-amadeus-great-gatsby

Patricia Cimpoiașu, artista din trupa Amadeus, a avut parte de o transformare stilistică impresionantă. Special pentru o petrecere tematică din București, bruneta a devenit un personaj desprins din celebrul film Great Gatsby, în care a jucat Leonardo DiCaprio.
Cu părul buclat prins în agrafe, cercei supradimensionați de tip candelabru și cu un machiaj tip smokey eye, Patricia a intrat în atmosfera petrecerilor interbelice, transformându-se într-un veritabil personaj din anii 20.
Artista a ales o rochie neagră cu aplicații de cristale, precum purtau adeptele curentului Flapper din perioada de după primul război mondial.
Alături de Patricia, la petrecere a luat parte și colega ei, Andreea Runceanu, care a ales, respectând tematica evenimentului, o rochie neagră din pene de struț.
Petrecerea a fost una fastuoasă, invitații respectând dress code-ul și dansând pe ritmurile muzicii specifice perioadei interbelice.
Patricia și Andreea au, alături de colegele lor din trupa Amadeus, o perioadă încărcată de spectacole, fiind invitate să pună în scenă noul show spectaculos la evenimente de lux din țară și de peste hotare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *