Amadeus-botez

Patricia Cimpoiasu, frumoasa artista din trupa Amadeus, a trecut in noul an intr-o noua ipostaza: de nasa! Bruneta si-a botezat nepoata, pe fiica fratelui sau, pe care a rasfatat-o cu multe cadouri.

Slujba religioasa a avut loc la Biserica Cuvioasa Parascheva din Buzau si a fost tinuta chiar de bunicul artistei, preot de vocatie.

In plus, alaturi de colegele sale din trupa Amadeus, a sustinut un concert de neuitat pentru cei peste 60 de invitati prezenti la petrecerea de dupa.

“Am botezat-o pe nepoata mea, Imany Maria, fetita fratelui meu, Sebastian. Slujba botezului a avut loc la Biserica Cuvioasa Parascheva, unde bunicul nostru a slujit timp de 20 de ani. A fost o ceremonie extrem de emotionanta, tinand cont ca bunicul a reusit sa isi boteze stranepoata la 83 de ani. La petrecere, cadoul meu pentru Imany a fost o rochita superba creata la comanda, dar si un concert alaturi de colegele mele din Amadeus si de bandul nostru. A fost o petrecere extrem de reusita, tinand cont ca am petrecut si dansat cu totii pana la 6 dimineata. A fost un moment extrem de emotionant pentru ca a fost primul concert pe care l-am sustinut in fata rudelor”, povesteste Patricia Cimpoiasu.

Patricia Cimpoiasu este una din cele patru artiste ale trupei Amadeus, evoluand la violoncel si flute in cadrul concertelor pe care le sustine in tara si peste hotare. Bruneta a absolvit cursurile de “Stilism si Tendinte in Moda”, cursul de confectionare a tinutelor vestimentare in croitoria de dama si a urmat cursurile de Design Vestimentar. In plus, apreciata si pentru frumusetea fizica, a fost si model pentru mai multe campanii fashion publicate in reviste glossy.

One thought on “Patricia de la Amadeus a botezat un copil. Bunicul ei a tinut slujba religioasa!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *