Oana Zăvoranu a comentat aprig nunta dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. Se pare că vedeta a reușit, în cadrul unui mesaj de pe o rețea de socializare, să desființeze unul dintre cele mai importante evenimente din viața proaspătului cuplu.

Oana Zăvoranu: „Nuntă jalnică a unei individe în călduri”

Oana Zăvoranu este cunoscută ca fiind o persoană căreia îi place să pună cărțile pe față. Actrița a criticat în detaliu nunta dintre fosta soție a lui Ilie Năstase și Florin Pastramă. Vedeta a ales să deschidă televizorul, după mai bine de două luni, după cum spunea aceasta, și s-a oripilat la vederea„subiectului de ‘maximă și neprețuită importanță”.

Nunta lu Brigitte și Florin Pastramă
Nunta lu Brigitte și Florin Pastramă

„Nunta jalnică cu iz de cămin cultural a unei individe în călduri, care a atras atenția… mare atenție da!!!…că și-a tras-o în direct pe tv cu un amărât care n-are nici o vină că s-a născut, el a ‘dat ce-a avut mai bun din el ??? ….și acum e ‘vedetă și ginerică pe deasupra…na !!! ? Și ce am văzut prin jur, au fost numai urâte cu alură de travestiți de Cambogia ? Doamne ferește, câtă slutenie și prostituție pentru o amărâtă de audiență, că de prostie nu mai zic nimic, uite tac !”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu despre nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă.

Oana Zăvoranu desființează nunta cuplului Brigitte-Pastramă
Oana Zăvoranu desființează nunta cuplului Brigitte-Pastramă

Brigitte Sfăt, de 4 ori soție

Brigitte Sfăt s-a căsătorit pentru a patra oară. De data asta, alesul a fost Florin Pastramă. Cei doi au spus da în fața ofițerului stării civile pe data de 27 mai, urmând ca petrecerea de nuntă să aibă loc pe data de 7 iulie.

sursa: playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *