Competiția de frumusețe Miss Capitala Regina Bucureștiului 2023 a avut loc weekend-ul trecut, la București. Marele titlu a fost câștigat de o tânără din Târgu Jiu, care este absolventă a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din localitate.

În prezent, tânăra studiază în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Estera Motocu este studentă la tehnică dentară în cadrul Universității de Medicină, însă cochetează cu moda încă din liceu. Ea a fost prezentă pe catwalk-ul mai multor case de modă din țară.

Studenta de la stomatologie din Târgu Jiu a bifat o nouă reușită în lumea fascinantă a frumuseții devenind „Regina Bucureștiului”.”Miss Capitala Regina Bucureștiului este un titlu care obliga la excelență pentru că nu este vorba doar despre caracteristicile fizice ale candidatelor, ci și despre personalitățile inspiratoare și poveștile lor!

Miss Capitala, Regina Bucureștiului este o poveste despre voi si generația voastră”, au transmis organizatorii concursului. În cadrul evenimentului s-au mai desemnat și alte tilturi de frumusețe. Câștigătoarele vor lua parte la evenimente de fashion, dar și sportive. În plus, frumoasele tinere vor susține evenimente caritabile.

”Am ales sâmbătă, cele mai frumoase tinere, din peste 150 de fete care s-au înscris. Juriul a decis că Miss Capitala Regina Bucureștiului 2023 este Estera Motocu, studentă la Medicină, Miss Sector 2 și finalista de excelentă este Omar Miriam. Iar Miss Sector 6, Andreea Rotaru. Miss Sinaia 2023 este Cora Păun, Miss Bușteni 2023 a fost aleasă Ciobanu Corina, Miss Callatis 2023, Alexia Drăguț și Miss Prahova este Ligia Mirea.

Tinerele vor participa la meciuri de fotbal și activități sportive. Acestea vor fi alături de echipele feminine de fotbal SV Kahlenberg și FC România 1902, vor participa la activități culturale și se vor implica în activități de turism, un exemplu pentru generația lor.”, ne spune organizatorul evenimentului, Clara Popescu.  Ea este organizatoarea Queen of Europe de peste 20 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *