second_cup

Cele mai bune sortimente de cafea vă așteaptă, începând cu 13 noiembrie 2015, ora 11.00 chiar la Universitate, în noua locație Second Cup.
Membrii familiei Second Cup, cu o experiență de 40 de ani în prepararea cafelei, deschid cutiile cu cele mai aromate boabe de cafea.. de data aceasta mult mai aproape de dumneavoastră, chiar vis-a-vis de Universitate.
Astfel, pe 13 noiembrie, ora 11.00 sunteți invitați să gustați sortimente de cafea din cele mai variate regiuni ale lumii, precum și o serie de băuturi speciale (ceaiuri, siropuri), în acorduri armonioase de pian.
Second Cup Universitate – prietenie, simplitate, armonie
Despre cafea s-au scris zeci de pagini, cafeaua a inspirat povesti despre iubire, dar si despre putere, istoria cafelei s-a imprimat pe papilele gustative, dar și în sufletele oamenilor odata cu istoria fiecarui popor. Odată cu fiecare dimineață din viața unei familii. În timp ce s-au scris poezii, povești, opere muzicale, scrisori către părinți.
Dar mai mult decât atât, momentul în care oamenii beau cafeaua este asociat dintotdeauna cu acel timp prețios pentru ei, pentru cei la care țin, pentru partenerii alături de care materializează vise. Înseamnă prietenie, simplitate, armonie. Bucuria de a te revigora, dar te a te liniști în același timp. Efect stimulant, dar și plăcerea unei savori unice.
Acestea sunt sentimentele pe care Second Cup le reașează în inimile clienților cu fiecare bob de cafea măcinat, cu fiecare legendă scrisă în ceștile de ceai.
Second Cup readuce cetățenilor din București, exact în centrul capitalei, armonia perfectă între simplitate și modernitate.
Pentru că majoritatea artiștilor au fost îndrăgostiți de cafea, pentru că compozitorul Bach i-a dedicat cele mai frumoase combinații de note muzicale prin „Cantata Cafelei”, pentru că în fiecare moment petrecut la Second Cup puteți regăsi sublimul relațiilor de prietenie și de familiaritate, pe 13 noiembrie, ora 11.00, în timp ce beți cafea, aveți posibilitatea să ascultați melodii celebre cântate la pian.
Într-un decor nou și reacreativ, am vrea să ne cunoaștem mai bine și să deveniți parte din familia Second Cup.
Toate cafelele Second Cup beneficiază de Fairtrade Certification/ Organic Certification/ Rainforest Alliance Certified. Toate cafelele Second Cup sunt de o calitate superioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *