Toate televiziunile se întrec în programe alambicate, variate, colorate pentru noaptea dintre ani. Iată ca la TVR 2, veți avea parte de cel mai frumos Revelion, unul plin de energie, de momente speciale, de muzică bună și variată, de decență și de un spectacol în sine, clasic, asta pentru că alături de Paul Surugiu veți avea parte de o noapte de pomină, aproape cinci ore în care nu aveți cum să vă plictisiți, începând cu ora 22.00, în trei părți, până târziu în noapte. Se vor celebra cei 65 de ani ai Televiziunii Române, dar și cei 60 de ai Circului Metropilitan, într-o coproducție de zile mari. 

Petrica Matu Stoian si Fuego

Ce puteți vedea? Momente pline de savoare cu parte din cei mai mari artiști români, o pleiadă din toate genurile, aduși în arenă de Paul Surugiu-Fuego. Veți vedea momente captivante de circ, unice, realizate cu măiestrie, demne de marile scene ale lumii. Veți vedea patru personaje buclucașe, care vin cu umor și cu o poveste frumoasă, cea a Revelionului perfect. Cele patru personaje sunt interpretate de Fuego, Nico, Alin Gherghișan și Bianca Patrichi.

Stela Enache

Veți asculta muzică bună, dinamică, perfectă pentru a petrece cu noi în fața micului ecran. Veți avea parte de duete inedite, în primă audiție unele dintre acestea. Exclusivitatea acestui program, dincolo de toate cele pregătite de echipă, o reprezintă prezența în cadrul Revelionului a celebrului artist Petrică Mâțu Stoian, care a filmat pentru acest show cu doar trei zile înainte de a ne părăsi, aceasta fiind ultima sa apariție televizată. A râs, s-a distrat și ne-a cântat câteva dintre cele mai iubite melodii ale sale, pe care veți avea ocazia să le vedeți în noaptea dintre ani!

Mirabela Dauer

Iar dacă nu sunteți convinși, nu ezitați să dați pe TVR 2, postul la care cea mai tare petrecere românească va intra în casele voastre, într-o seară în care, din arena Circului, trecem în noul an cu bucurie și cu următoarea distribuție – Petrică Mâțu Stoian, Sofia Vicoveanca, Ovidiu Komornyik, Andreea Voica, Nico, Vlăduța Lupău, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Raoul, Ionuț Galani, Stela Enache, Daniela Gyorfi, Akord, Ion Ghițulescu, Constantin Lătărețu, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoiagă, Alexandru Brădățan, Alin Gabriel Matei, Gabriel Dumitru, Trupa Supermarket și Alin Gherghișan!

Sofia Vicoveanca

De Crăciun, în cea de a doua zi, pe 26 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 2, puteți urmări ultima ediție a sezonului al șaptelea ”Drag de România mea!”, o gală specială de sărbătoare, cu multe momente unice, colinde și emoții dintre cele mai puternice. Astfel, îl veți vedea pe Marcel Pavel în lacrimi, cu gândul la mama pe care a pierdut-o recent. Acesta ne aduce și cântece îndrăgite, la fel ca și Paula Seling, care e un simbol al Crăciunului și care ne colindă, povestind și despre sărbătorile din Maramureș! Minunata Olguta Berbec din Oltenia va plânge cu gândul la părinții săi și va face o demonstrație de talent interpretând o romanță celebră! Pentru prima dată în emisiunea lui Paul Surugiu, deși au absolvit amândoi aceeași facultate, fiind colegi, o veți vedea, asculta și aplauda pe Narcisa Suciu. Aceasta are mărturisiri de suflet, cântece pe care le iubiți și desigur, un duet cu Fuego!

Show la TVR 2

Pe 2 ianuarie va fi din nou sărbătoare la TVR 2, asta pentru că de la ora 15.00, puteți urmări două ore de concert cu Paul Surugiu. Este vorba despre spectacolul aniversar ”Să readucem dragostea”, pe care artistul l-a susținut pe 23 august, de ziua sa de naștere, la Teatrul Național din București. Vor răsuna, la început de an, cele mai cunoscute șlagăre ale sale, într-un concert de zile mari, în care este acompaniat de minunații Prestige Orchestra. Nu ratați! 

Fuego si Nico

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *