Adrian Enache

În această săptămână, Național TV lansează noua grilă de toamnă în care le va oferi telespectatorilor seriale indiene, coreene, filme în premieră, emisiuni noi dar și emisiuni deja consacrate.

Una din noutăţile grilei de toamnă Naţional Tv este emisiunea „Dez-ordine”. Specialiștii în curățenie și în organizare de familie ne vor deschide ochii și ne vor învăța cum să ne transformăm radical viața! În paralel cu dezinfecția și curățenia, ne vom ocupa și de menținerea acesteia. Vom renunța la toate lucrurile inutile, după metoda Kon Mari, realizată de Marie Kondo – autoarea cărții “Magia ordinii”, în care ne arată cum ordinea ne transformă viața în mod MAGIC!!! Gazdele emisiunii sunt Elena Santos (profesional organizer) și Cristi Manciu (expert în curățenie).

După o binemeritată vacanţă, Diana Matei și Adrian Enache revin la Naţional TV cu cel de-al treilea sezon al emisiunii „Start Show România”. Startul distracției va fi dat duminică, de la ora 13.00. Aveți întânire în fiecare sfârșit de săptămână cu artiștii dvs preferați. Muzica live, suprize muzicale inedite, dar și mult umor, povești și voie-bună!

traistariu la national tv

Aflată în al 6-lea an de existenţă, de la modificarea conceptului foarte cunoscut încă de la începuturile televiziunii Naţional TV, emisiunea de dezbatere Miezul Problemei, moderată de Denis Ciulinaru şi avându-l ca invitat permanent pe profesorul de economie Mircea Coşea, revine pe micile ecrane, din 16 septembrie. Căutăm răspunsuri şi soluţii la problemele românilor. Când se va încheia criza politică şi care vor fi efectele ei asupra vieţii românilor? Ne afectează certurile de pe scena politică sau scumpirile de la raft? Învăţăm să trăim în mijlocul unei pandemii sau sperăm că în 2022 va fi doar o amintire sumbră? Violenţa în familie, o nutriţie mai echilibrată, o viaţă culturală mai bogată sunt, de asemenea, teme ce vor fi abordate în acest nou sezon.

Emisiunile deja consacrate de sâmbătă vă așteaptă și în această toamnă. Zita Moldovan și Sorin Sandu vă invită să le fiți alături cu informații de actualitate, reportaje, interviuri, muzică și concursuri în emisiunea “Din viața romilor”. În vremurile pe care le traversăm, emisiunea “Specialiști în sănătate” continuă să fie de maxim interes. Medici, oameni de știință și specialiști în terapii complementare vă ajută să vă identificați problemele de sănătate și să vă tratați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *