CSD Delia videoCSD Delia Cum ne noi
Noul single Carla’s Dreams “Cum ne noi” în colaborare cu Delia are peste 1 milion de vizualizări, în doar câteva zile de la lansare.

Videoclipul “Cum ne noi” este în topul celor mai populare videoclipuri de pe YouTube din România, iar piesa are feedback foarte bun de la fani. Piesa a fost compusă de băieții de la Carla’s Dreams, iar producătorii sunt Play & Win. Nonconformistii Carla’s Dreams ajung din nou în sufletele românilor cu o noua piesă îndrăzneață, după două colaborări de zile mari cu INNA pentru piesa “P.O.H.U.I” și Loredana Groza pentru piesa “Lumea ta”. Cu identitatea nedezvăluită, mereu cu fața acoperită, mesaje puternice transmise prin piese, cei de la Carla’s Dreams aduc bucurie fanilor pe scenă, la fiecare concert pe care îl susțin. 
Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obișnuit să fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu ești Carla’s Dreams. Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova și România, Carla’s Dreams nu sunt niște simpli artiști, ci și vocea tinerilor pe care aceștia i-au obișnuit cu piesele lor sincere și uneori, prea directe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *