nicoleta-nuca

Nicoleta Nuca revine cu un nou single, special pentru aceasta toamna.

Piesa se numeste “Amintiri” si a fost compusa de Carla’s Dreams si produsa de Alex Cotoi si Claudiu Ursache, lansata la Global Records, casa de discuri la care este semnata Nicoleta Nuca.

Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de BR Films (Roman Burlaca, regizor si George Secrieru, DoP, echipa cu care colaboreaza de obicei Carla’s Dreams pentru clipurile lor).

In ceea ce priveste imaginea Nicoletei Nuca, de styling si tinute s-a ocupat Eniko Szanto.

„Am foarte mari așteptări de la piesa ‘Amintiri”. Imi este foarte draga aceasta piesa inca de acum un an cand am auzit-o prima data si ma bucur mult ca cei de la Carla’s Dreams au avut încredere in mine si in capacitatea mea de a putea transmite mesajul acestei piese!

Clipul este pe măsura piesei, desi nu a fost deloc usor la filmari. Am filmat pe un lac la cateva ore de Chisinau unde a trebuit sa ma tăvălesc prin praf, namol, apa murdara, dar cred ca au meritat sacrificiile, iar rezultatul este unul pe măsura.

Nicoleta Nuca a lansat un preview a acestei piese intr-o sesiune live.

Nicoleta Nuca – Amintiri (Global Session)

In aceasta vara, artista a lansat single-ul “Castele de Nisip”, o piesa cu un sound diferit fata de piesele cu care artista si-a obisnuit fanii.

Nicoleta Nuca – Castele de Nisip

In urmatoarea perioada, Nicoleta Nuca sustine concerte in toata tara si lucreaza in studio pentru piese noi pe care le va lansa in curand.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *