nicola

Nicola a lansat ieri, un nou videoclip, plin de energie, pentru piesa de dragoste „Addicted To Your Love”. Melodia aceasta a fost respinsă la selecția națională a concursului Eurovision din acest an.

Noul single al artistei este compus de un compositor străin, mai précis de britanicul William Taylor, și descrie un sentiment cunoscut multora dintre cei care vor o ascultă: „dependența de dragostea persoanei de lânga tine”, după cum spune Nicola.
Videoclipul, regizat chiar de Nicola, a fost filmat în București și editat în UK de James Smith Taylor. Nicola este surprinsă în ipostaze inedite. Clipul este unul de imagine și scoate în evidență trăsăturile frumoase ale artistei.
Pe platourile de filmare, ea a avut alături o echipă de profesioniști, care au avut grijă, ca totul să iasă perfect. Pentru make-up artista a colaborat cu Violeta Enoiu.
„Îmi place să lucrez în echipă și mi-am ales oameni cu care să pot comunica foarte bine, la realizarea acestui clip. Am vrut să scot în evidență mesajul acestei piese, folosindu-mă mult, și de cuvinte. Ne-a fost foarte greu la montaj, pentru că am stat cu James permanent, în contact, să alegem cele mai bune variante. Am descoperit în el, un om de un calm englezesc, la fel și Will. Aici, totul a decurs super bine; ne-am distrat tare la filmari, căci doar eram între prieteni. Le mulțumesc lor că au fost lângă mine, la realizarea acestei producții!”, a declarat Nicola.
Iată și videoclipul Nicolei – „Addicted To Your Love”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *