Vineri, în deschiderea celui mai mare târg de nunți  de la Romexpo a avut loc o prezentare inedită de rochii de mireasă și costume de ceremonie, în care locul modelelor a fost luat de vedete. Iuliana Luciu, Monica Roșu, Cristina Nedelcu, Diana Matei, Francisca, Oana Ioniță și Roxana Blagu au strălucit în rochii de mireasă, în timp ce What’s Up, Cristi Pulhac, Marian (Haiducii), Mattyas și Marian Vasilescu au defilat în costume de ceremonie by Adina Buzatu. Evenimentul a fost prezentat de Carmen Brumă care a lansat
în urmă cu un an programul ”Intra in rochia de mireasa”!

Atmosfera a fost întreținută de Nico care a cântat o piesă perfectă pentru dansul mirilor. Aflat pe acceași scenă, What’s Up a acompaniat-o pe artistă, ieșind un duet spectaculos și apreciat de cei prezenți. Un alt moment artistic a fost o demonstrație pentru dansul mirilor, pregătită de Elena, soția lui CRBL. Ea așteaptă mirii să îi învețe tainele dansului la nuntă!

În cadrul Târgului de nunți, Francisca și-a găsit rochia de mireasă pentru nunta stabilită în toamna acestui an, în timp ce Monica Roșu, ce a primut inelul de logodnă de curând, a descoperit modelul potrivit pentru rochia de mireasă.

Târgul Ghidul Miresei adună la fiecare ediție sute de expozanții cu mii de rochii de mireasă, verighete cu diamante și pietre prețioase pentru toate bugetele, costume de ceremonie, invitații, sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe, locații de nuntă și alte servicii necesare organizării nunții. Tinerii însurăței au parte de oferte speciale pe toată perioada târgului și pot beneficia de consultanță gratuită de la specialiști din toate colțurile țării. În cadrul târgului veți descoperi și zone de Outlet cu rochii de mireasă la preţuri mult reduse (200-1500 lei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *