Desi in Romania se anuleaza concertele si evenimentele importante pe banda rulanta, iata ca indragita solista Neylini si Mihai Napu Band au parte de surprize muzicale in urmatoarele luni.

Si asta pentru ca Neylini si colegii sai, Mihai Napu si instrumentistii din trupa de coveruri, s-au inchis in studioul de inregistrari ca sa repete piesele lor si sa lucreze pentru noi compozitii pe care le vor canta in viitorul apropiat in concerte.

Neylini si Napu se pregatesc sa plec in Dubai
Neylini si Napu se pregatesc sa plec in Dubai

Fiind foarte buni prieteni membrii trupei repeta pentru ca totul sa decurca bine, mai ales ca in scurt timp intreaga trupa va avea de onorat un concert foarte departe si anume in Dubai, un loc insorit unde vor putea petrece si cateva zile de vacanta la caldurica. Daca Neylini este cunoscuta de foarte multa vreme in showbizzul autohton, despre Mihai Napu putem spune ca este numit Joe Cocker de Romania. Cantaretul a stat 15 ani plecat din tara, dupa care s-a intors si a format trupa Mihai Napu Band care se afla printre cele mai bune trupe de cover-uri din Romania. Zilele trecute trupa Mihai Napu Band si Neylini s-au intalnit cu indragita solista Stela Enache la petrecerea organizata de Uniunea ziaristilor profesionisti din Romania. Cu siguranta ca impreuna se vor gandi la un viitor proiect impreuna pentru ca se potrivesc vocal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *