amatto zaharia claudia motea

Luna aprilie este un bun prilej pentru a atage atenția asupra autismului, una dintre cele mai severe tulburări ale copiilor. Astfel, a apărut campania „Geniali, dar altfel“, inițiată de Asociația pentru Recuperarea și Integrarea Copiilor cu Autism, care te provoacă să faci un selfie și să răspunzi la întrebarea „Ție de ce îți era teamă în copilărie?“ pe rețeaua de socializare pe care o folosești, menționând tagurile #genialidarlatfel și #arica.

monica rosutavi colen

Printre personalitățile publice, care susțin această campanie se numără președintele Federației Române de Kempo, Amatto Zaharia, Monica Roșu, actrița Claudia Motea, Petre Fumuru, Tavi Colen, Alessia, Leo Iorga, Ovidiu Lipan Țăndărică, specialista în frumusețe Cătălina Popescu, inginer Aurelia Dumitru de la Global Wellness System dar și mai multi jurnaliști și prezentatori tv. La rândul lor, cei provocați trebuie să provoace și alți prieteni, să răspundă la întrebare, și să se alăture campaniei.

Ideea proiectului este legată de manifestările copiilor, care se confruntă cu diverse fobii sau frici, dar totodată au difierite talente, care le depășesc pe cele ale oamenilor obișnuiți. În România, aproximativ 8.000 de persoane au primit acest diagnostic, însă numărul real, poate fi mult mai mare, neexistând o politică oficială pentru recuperarea micuților cu autism. Totuși, experiența organizațiilor indică faptul că diagnosticarea timpurie, la 18-36 de luni, intervențiile specializate și integrarea socială cresc cu jumătate șansele dobândirii unei vieți independente. Pe parcursul lunii aprilie Asociatia pentru Recuperarea și Integrarea Copiilor cu Autism, oferă ședințe de evaluare gratuită, pentru cei care suspectează ca micuții lor au probleme și consiliere.
În perioada următoare, acești copii sunt așteptați la centrul de medicină integrativă Global Wellness System, pentru a se bucura de beneficiile dispozitivelor revoluționare Papimi, Alpha Sphere și Matrix Drops Computer, care reduc stresul și ajută la crearea unei imunități puternice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *