monica anghel

”În dreptul fiecăruia dintre noi, Doamne, Doamne scrie ce trebuie să facem în această viață și care este parcursul vieții noastre!”

Monica Anghel a lansat o melodie emoționantă intitulată sugestiv ”Ne iubește cineva”. Vezi ce spune artista despre noua sa piesă, lansată marți seara la Beraria H, unde a susținut un concert, alături de fratele ei, Alexandru Anghel.

”Cineva acolo sus are un catalog mare și, în momentul în care ne naștem, în dreptul fiecăruia dintre noi, doamne, doamne scrie ce trebuie să facem în această viață și care este parcursul vieții noastre. Eu, în fiecare seară îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit, tot ce-mi oferă și tot ce-mi va oferi. El tot ce ne oferă ne oferă cu un scop. Această piesa este compusa de Alexandru Anghel, fratele meu, pe care îl iubesc foarte mult, este orchestrată absolut superb, am și plâns… e orchestrată de Andrei Tudor. Mulțumesc Alex, mulțumesc Andrei, mulțumesc Theea Miculescu, cea care a scris versurile. Piesa se numește Ne iubește cineva!”, a declarat emoționată artista, înainte să interpreteze melodia, în premieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.