București, capitala României, are o nouă regină a frumuseții, desemnată într-o competiție online, care își propune să promoveze frumusețea, cultura, sportul și educația. Cea care a obținut titlul de miss este Ioana Basgan, de 19 ani, din București, studentă la Medicină, conform click.ro.

Ioana Basgan este și studentă foto: Facebook

De sâmbătă, 11 decembrie, capitala României are o nouă Regină a frumuseții, în persoana domnișoarei Ioana Basgan, de 19 ani, din București, studentă la medicină generală. Pasionată de modă și de frumusețe, Ioana a fost aleasă sâmbătă, de un juriu avizat, drept cea mai frumoasă tânără din București. 

Ioana Basgan a impresionat pe podium

„Ioana a câștigat titlul de Miss Capitala 2021 în urma întregii activități prestate în decursul anului 2021 în domeniul modei, frumuseții, showbiz-ului și a prezentărilor unor branduri renumite de haine, a calificativelor și feedback-ului excelent primit de la clienți, colaboratori și parteneri de business”, spun organizatorii. 
Tânăra regină a frumuseții s-a bucurat de un real success la un important târg de nunți care a avut loc în această toamnă, de la Palatul Parlamentului. La eveniment, ea a prezentat rochii de mireasă, ținute casual și rochii pentru ocazii speciale, timp de trei zile, pentru diferite case de modă și artiști vestimentari din București, și a adunat cele mai bune calificative de la colaboratori. Noua Regina a frumuseții din București este recunoscătoare pentru dobândirea titlului și transmite că va încerca să inspire noua generație, să îmbine frumusețea cu educația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *