Miki de la K-pital , amintiri legate de Mihaela Runceanu la National Tv!

Invitată în emisiunea Start Show România, difuzată la Național TV, Miki de la K-pital își amintește de vremurile în care urma cursurile Școlii Populare de Artă, la clasa regretatei Mihaela Runceanu.

Cantareata Miki a fost colegă cu Adrian Enache, așa ca cei doi se vor pune pe depănat povești din acea perioadă, despre cum se desfășurau orele cu Mihaela și cum îi trimitea aceasta să cumpere pateuri. Miki ne va cânta una din cele mai cunoscute piese ale fostei sale profesoare dar și, pentru prima oară cu taraful Cleante, piesa preferată a bunicii ei – O bătrână într-o gară – într-o variantă inedită. Tot în această duminică, povestim și despre cățeii salvați de vedetă de pe stradă, motiv pentru care primește porecla de “mama tomberonezilor” dar și despre voluntariatul pe care îl face în cadrul unei asociații pentru oamenii nevoiași și despre pasiunea pentru handmade. 

Miki in emisiune la Start Show Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media