Mihai Trăistariu îi pârăște la parchet pe organizatorii și jurații de la eurovision! Ce acuzații face îndrăgitul artist

mihai traistariu

Dezamăgit, că juriul și-a bătut joc de el la Eurovision, Mihai trăistariu își caută dreptatea. El susține că va depune o plângere la parchet împotriva juraților care l-au cruiticat dur și care au influențat publicul. Artistul contestă numărul voturilor pe care le-a strâns în finala Selecţiei Naţionale Eurovision de duminică de la Baia Mare.

Mihai Trăistariu contestă rezultatul și acuză organizatorii de fraudă.

„Am numărat până la ora asta 117 mesaje primite pe Facebook … în care oamenii se plâng că m-au votat dar n-au primit NICI până în ziua de azi confirmarea, de unde se deduce clar că votul lor nu s-a înregistrat. Dacă aş fi primit 2-3 mesaje nu m-aş fi impacientat … dar peste 100 e totuşi MUUUUULT şi mă pune rău pe gânduri … Eu auzisem în anii trecuţi că manevră la televoting cam aşa se poate face : dacă vor să iasă cineva anume – ţie îţi blochează pentru câteva minute linia telefonică ( o pun pe pauză ), în vreme ce la alţii voturile curg şi cresc. După care îţi mai dau şi ţie drumul la câteva voturi … iar îţi opresc linia şi tot aşa.. Vreau să verific dacă e adevărat ! Nimic mai mult !Oricum aveam o bănuiala în acest sens … Drept pentru care, va anunţ cu bucurie că azi sau mâine, voi merge la Parchet şi voi depune o plângere prin care am să cer companiilor de telefonie să mi se arate toate sms-urile şi apelurile telefonice către 1200 cu mesajul 06, în intervalul orar 21.00 – 23.00, în dată de 6 martie. Că să le număr şi să le văd eu cu ochii mei … 
E dreptul meu şi nu mi-l poate lua NIMENI ! Şi am să merg până-n pânzele albe cu acest demers”, a anunţat Mihai Trăsitariu la câteva zile după ce a pierdut deplasarea la Stockholm.

Dezamăgit de ceea ce a trăit pe scena ultimei ediții a concursului Eurovision România, Mihai Trăistariu nu renunţă. Artistul nostru a intrat în studioul de înregistrări pentru a compune o nouă piesă, tot pentru Eurovision, dar, pe care, o va înscrie în competiția altei țări. „Dacă Republica Moldova permite în regulament o să-ncerc acolo … dacă nu … nu-i băi … sunt peste 10 ţări care permit interpreţi şi compozitori străini … Urâţi-mi bafta şi să ştiţi că sunt extrem de bine”, mai spune Trăistariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media