Patrick Cottet revine pentru a treia oară la iUmor la fel de amuzant ca și în precedentele sezoane! Prestația francezului din prima sa apariție a fost una memorabilă pentru jurați, mai ales că acesta i-a oferit o mostră de afecțiune lui Mihai Bendeac încă de la prima lor întâlnire, spunându-i că “în Franța, artiștii se sărută pe gură”.

De această dată, Mihai Bendeac a fost cel care a vrut să îi întoarcă gestul lui Patrick în semn de apreciere. “Nu știu dacă îți amintești ce s-a întâmplat prima dată când ai venit la iUmor. Acum este rândul meu! Țin să menționez că este un obicei de la Hollywood!”, a declarat juratul înainte de a-i întoarce gestul. Momentul dintre cei doi bărbați nu a fost unul apreciat de Cheloo: “Sunt puțin dărâmat de gestul de prietenie dintre poporul român și poporul francez!”.

Mihai Bendeac si Patrick Cottet

Delia a avut doar cuvinte de laudă la adresa francezului pe care a recunoscut că îl ia și în spectacolele ei de la Sala Palatului: “Mi se pare că omul este un munte de talent, este uriaș! De câte ori a fost la iUmor, de atâtea ori a fost și în show-urile mele. Nu cred că am avut în ultimii ani spectacole la Sala Palatului și să nu-l includ, cred că a devenit tradiție. Am să-ți spun pentru a nu știu câta oară că ești magnific, brilliant, nemaivăzut, nemaiauzit, pentru mine ești o minune, nu există cuvinte pentru a te descrie”. Dacã a reuşit sau nu sã îi convingã pe juraţi cã locul lui este pe scena iUmor, telespectatorii vor putea afla mâine searã, de la 20:00, în cea mai nouã ediţie iUmor la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *