Regulile celui mai de succes show de umor se schimbă în cel de al șaptelea sezon. Concurenții vor avea parte de o surpriză la iUmor: o manetă specială. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Mihai Bendeac este primul care va folosi maneta dintre cei trei jurați chiar împotriva unui concurent care a terminat facultatea de actorie. Juratul iUmor a explicat de ce a luat această decizie: “Am căpătat o anxietate extraordinară pentru acest tip de număr greșit fundamental din niște considerente tehnice. Am jurat că niciodată nu îmi voi minți publicul și dacă nu aș face acum asta, ar însemna că mi-l mint!”. Ce pedeapsă îl va aștepta pe concurent, pe lângă maneta pe care o va primi din partea lui Mihai Bendeac, telespectatorii vor putea afla în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1.

Mihai Bendeac, jurat la iUmor. Are o maneta in premiera
Mihai Bendeac, jurat la iUmor

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *