Industria Modelling-ului pentru copii s-a dezvoltat incredibil de mult in România in ultimii ani. Apar in fiecare an evenimente și competiții dedicate acestui segment, iar romanii noștri sunt implicați in aproape toate marile evenimente internaționale. Responsabila de promovarea copiilor de la It kids, managera acestora, Catalina Buzdun, este prima care a adus in atenție un astfel de concurs, respectiv Little miss world in 2016, de atunci și pana acum însă, are peste 14 licențe in portofoliu in Grecia, Turcia, Bulgaria, Georgia, Italia, Spania șamd. De data aceasta am contactat-o pe Catalina sa ne povestească in premiera cum e in Turcia, la Future Fashion Faces unde 3 românce sunt reprezentantele Romaniei. “Suntem in mijlocul evenimentelor aici in Antalya, la competiția internațională Future Fashion Faces.

Avem 3 copii romani care ne reprezintă, după ce au câștigat in România faza naționala. Este vorba despre Daniela Sabalin- 8 ani, Maria Cristina Flacau- 12 ani și Anastasia Ionita- 13 ani. Toate 3 au susținut deja proba costumului traditional și cea de talent și s-au descurcat minunat. La proba de talent, Daniela a dansat Călușarii și a introdus juriul in Tradițiile și cultura românească, Maria a interpretat o piesa in limba engleză, iar Anastasia a avut un moment impresionant de belly dance, coregrafie proprie, unde a folosit aripi pentru un plus de imagine. La proba costumului national au susținut și un speech de 20 de secunde in care au vorbit despre ce ne face pe noi, romanii, unici și am fost foarte mândra de ele.

Mâine este o zi foarte grea, poate cea mai grea din programul pe săptămâna aceasta întrucât mâine vor susține nu mai puțin de 4 probe: Evening wear, Red & white outfit (un tribut adus țării gazde), interviul cu juriul și Fashion show. Va vom tine la curent cu perfomanțele fetelor și sper sa le susțineti de acolo de acasă, fiindcă merita!”, a declarat Catalina Buzdun. Foarte important de menționat este ca la acest festival participa peste 40 de copii intre 4-17 ani din tari precum: Vietnam, Thailanda, Turcia, Kazahstan, Ungaria, Ukraina, Bulgaria, Georgia, Kazahstan, Uzbekistan, Rusia, Crimeea, Estonia samd. Le dorim succes frumoaselor românce și le așteptăm acasă cu premii mari, ca de obicei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *