Paul Surugiu, cunoscut publicului larg cu numele Fuego, a ramas profund indurerat de disparitia fulgeratoare a Patriciei, fiica compozitorului Marius Teicu.

Cantaretul i-a transmis un mesaj emotionant mentorului sau, prin care a incercat sa isi prezinte condoleantele, dar totodata sa il incurajeze.

 ”Domnule profesor Marius Ţeicu,

„E greu! Ştiu asta, şi-mi doream ca aceste rânduri sa vi le scriu din alte considerente, ca sa va spun cât de mult pretuiesc faptul ca sunteţi unul dintre formatorii mei şi ca am toată aprecierea pentru opera impresionanta pe care o lăsaţi lumii muzicale româneşti!
Firesc ca nu cunosc durerea suprema de a pierde fiinţa cea mai draga de pe pământ şi e o situaţie ingrata pentru mine, dar vreau sa ştiţi ca Patricia ne priveşte şi ne zâmbeşte.
Ţineţi minte ca îmi povesteaţi ca ea avea mai multă veselie şi energie decât noi toţi la un loc? Aşa ar vrea sa fiţi acum!
Mai ştiţi ca in facultate una dintre primele mele piese scrise de dumneavoastră a fost pe versurile Patriciei? Of, şi cata frumuseţe, emoţie şi sensibilitate sălăşluia in sufletul acela de aur pe care l-am apreciat întotdeauna!
Acum un an am vorbit cu ea la telefon şi deşi nu era bine, mi-a oferit cea mai buna lecţie la capitolul optimism, deşi „pe-o frunza dormeau doua stele”!
„Oamenii” se duc, aşa-i, dar e nedrept.
Şi nu plâng, deşi ma doare, ci zâmbesc vazandu-i cu ochii minţii chipul de „romantica fata” ce va surâdea ori de câte ori eraţi aproape! Tăcut, va sunt alături, „dincolo de nori”, căci prin dumneavoastră, pentru Patricia, viaţa lui Andrei, a Casandrei şi a lui Dan trebuie sa meargă mai departe, in „frumoase duminici”! Condoleanţe!”
a transmis Fuego.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *