Ina-Petrescu-e1447014277734

Unul dintre medicii care încă de vinerea trecută, de când a avut loc tragedia din Clubul Colectiv, a luptat pentru a salva viețile victimelor, face un apel pe Facebook la încredere la adresa oamenilor care lucrează în acest sistem pe care îl definește ca fiind imperfect.

Vă rog să aveți în continuare încredere în noi. Facem tot, absolut tot ce pot face medicii pentru viața tinerilor din Colectiv, în acest sistem imperfect care își arată încă o dată fața-i.

Specialiștii veniți din alte state, cu care ne-am consultat în aceste zile, au confirmat și apreciat deciziile luate și tratamentul pe care l-am aplicat. Le mulțumesc și lor, impresionată fiind de solidaritatea și altruismul de care au dat dovadă în aceste momente grele pentru noi, scrie medicul Ina Petrescu de la Spitalul Universitar.

Aceasta face un apel public la liniște, de care cadrele medicale au nevoie pentru a îngriji răniții.

Dați-ne liniștea de a-i opera, spăla, îngriji, pansa, tapota și masa pe tinerii aceștia. E liniștea de care avem nevoie pentru a putea continua pe drumul pe care l-am luat de o săptămână încoace- acela de a lupta pentru viață.

Ina Petrescu vorbește și despre amărăciunea pe care a simțit-o atunci când unul dintre pacienți a pierdut lupta cu viața.

Vorbele nu pot cuprinde amărăciunea pe care o simt. Am pierdut un om ieri. În aceste 7 zile în care l-am îngrijit alături de colegii mei, am sperat până în ultima clipă că va reuși, desi rațiunea îmi spunea că afecțiunile pe care le are sunt peste puterile-i. Dumnezeu să îi odihnească sufletul! Sunt cu gândul alături de familia îndoliată, scrie medicul.

sursa: www.reteauadestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *