Inca din 26 noiembrie Mateia a lansat o varianta noua pentru piesa „Santa Baby”, un cover care a avut succes inca de cand s-a lansat in varianta oficiala prin 1953. Interpreta acesteia se numeste Elena Matei, s-a nascut in Moldova – Chisinau si  mama ei era rusoaica si tatal moldovean-român. Tanara a cantat acest cover si a filmat si un videoclip extrem de interesant la care producatori au fost Cristian Puchiu si Cristian Pistol. „La acest cover am lucrat cu foarte multi oameni deosebiti! Pentru viitor lucrez la un EP si abia astept sa il impartasesc cu voi.

Elena Matei

Acest EP este compus de mine, iar productia este realizata de Cristian Pistol”, a povestit tanara model. In trecut ea a mai colaborat cu Akcent (Adrian Sina) in 2014 la piesa „Faina”, dar la acea vreme folosea  un alt pseudonim, se numea Liv. Elena Matei este un model bine cotat in SUA si-a inceput cariera in modeling dintr-o coincidenta. Insa cariera muzicala a fost inaintea modeligului. „Am terminat scoala de muzica si cant de cand ma stiu, insa anii de modeling pana in prezent mi-au luat tot timpul. Am ales „Santa baby” , deoarece este colindul meu preferat”, ne-a spus Mateia.

Bill Clinton si Elena Matei

Tanara colaboreaza in SUA cu creatori de moda precum Victoria’s Secret, Tommy Hilfiger, Guess, etc. „Pana acum am facut parte din multe campanii, insa printre preferatele  mele se numara „Beach Bunny Resort 2020 Campaign si „Raw Spirit Perfumes” unde am lucrat cu celebrul fotograf Victoria’s Secret – Russel James.  Am avut onoarea sa  fac parte si din   Angels Book (Victoria Secret), alaturi de Gigi Hadid,Adriana Lima, Kendal Jenner, etc. De asemenea, am aparut pe copertele multor publicatii de moda renumite  precum Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vogue, Ocean Drive, Elle, L’Officiel, Numero, Glamour, etc”, ne-a mai spus ea.
https://www.youtube.com/watch?v=k6aDwyy56O4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *