Pentru a 3-a oara, in cariera sa, Markus Schulz a fost desemnat „Cel mai bun Dj al Americii 2018”. Premiul a venit ca urmare a celor mai multe voturi primite din partea ascultatorilor, pe DJ Times Magazine, un fel de Grammy in randul Dj-ilor. Acesta i-a detronat pe Diplo, Marshmello sau chiar Skrillex, la o diferenta foarte mare.
Dj-ul a primit premiul sub forma unei console de Dj, din aur masiv de 24K, in cadrul unei ceremonii in Las Vegas.
„Sunt onorat ca, pentru a 3-a oara, in cariera mea, am fost numit Dj-ul No 1 al Americii, fapt ce imi confirma ca muzica mea este tot mai apreciata, iar publicul imi este, mereu, aproape. Acest premiu este dedicat, in totalitate, tuturor celor care m-au votat.”, a declarat Markus Schulz.
Markus Schulz este unul dintre cei mai apreciati Dj-i, la nivel mondial, iar productiile si mix-urile lui antrenante au cucerit iremediabil fanii de muzica trance, dance, progressive, fiind unul dintre putinii artisti de acest gen care si-a reinventat piesele. Pe noul lui album, „We are the light”, gasim colaborari cu Smiley sau Alina Eremia.
Mai mult de atat, de aproape 6 ani, are o relatie, atat ca partener de viata cat si business, cu romanca Adina Butar. In vara anului viitor, cei doi se vor casatori, cu mare fast, in Ibiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *