Ieri a început cea de-a XXII-a ediție a Târgului Ghidul Miresei, eveniment ce se desfășoară la Romexpo până duminică – 8 octombrie.

În deschiderea evenimentului prezentat de Diana Bișinicu, Sore, vedeta revistei Ghidul Miresei și-a lansat în premieră colecția de haine cu influențe bridal Hard Coeur by Sore. Alături de modele, pe scenă au urcat și Giulia, Dana Rogoz și Sânziana Negru. “Colecția marchează o evoluție din punct de vedere al design-ului și al materialelor folosite. Am ales numai materiale premium, cu broderii deosebite inserate în combinații neașteptate. Există rochii sacou care pot fi purtate deopotrivă la o nuntă sau la un party în club, există jeansi reinterpretați, sacouri with a twist, însă aproape toate piesele din colecție sunt albe și cu infleunțe bridal”, a mărturisit Sore.

Un alt moment apreciat a fost susținut de  școala de dans a fostei Bebelușe de la Cronica Cârcotașilor  care le oferă  viitorilor miri cursuri de dans pentru unul dintre cele mai emoționante momente de la nuntă: dansul mirilor.

George (Jorge)  și-a prezentat și el în premieră colecția de pijamale Misstero. “Colecția s-a născut dintr-o necesitate. Știm cu toții că bărbaților din secolul XXI le place să aibă grijă de ei și să îmbrace lucruri de calitate chiar și în casă. Cu materiale fine și de calitate, mătase și imprimeuri pastelate, colecția Misstero vine în întâmpinarea femeilor și bărbaților care vor să stea în casă cu clasă și stil. Concepute pentru interior și exterior, pijamalele Misstero sunt completate de halate de catifea sau mătase unice în România”, a declarat George.

Un alt moment așteptat și apreciat a fost recitalul Mariei Constantin. Interpreta de muzică populară și-a făcut apariția la eveniment după un examen pe care l-a avut de susținut la Conservator, unde este studentă în anul I. Artista a mărturisit că în acest moment prioritatea sa este cariera și se concentrează pe evoluția sa și grija față de fiul ei.

Parteneri: Silhouette, Himalaya, Cofetaria Claus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *