simona halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep (locul 5 în clasamentul mondial) a câştigat, duminică, turneul BRD Bucharest Open, după ce a trecut în finală de sportiva letonă Anastasija Sevastova (poziţia 66 în clasamentul WTA), scor 6-0, 6-0, în doar 46 de minute de joc.

Partida a fost fără precedent, Simona nu a vrut să cedeze niciun game. Halep a avut procentaje excelente de reuşită la serviciu, 70% atât la serviciul 1, cât şi la serviciul 2. Singurele două oportunităţi de break pentru Sevastova au venit la scorul de 6-0, 5-0 pentru româncă.

Este doar pentru a patra oară în cariera româncei când reuşeşte un scor perfect, la zero. Ultimul succes de acest fel a venit în 2012, împotriva rusoaicei Alla Kudryavtseva, în calificările turneului de la Dubai.

Simona Halep (24 de ani) reeditează succesul din 2014 de la Bucureşti, în condiţiile în care a fost principala favorită la cucerirea trofeului. Pentru câştigarea trofeului din acest an, românca va primi 280 de puncte în clasamentul ATP şi un cec în valoare de 43.000 de dolari.

Marcel PAvel a felicitat-o pe Simona pentru succesul obținut, mai ales că a urmărit meciul de la fața locului.

”Alaturi de Stere Halep,tatal Simonei Halep! Multumesc pentru invitatie! P.S.Campioana noastra SIMONA HALEP a castigat finala „BRD Bucharest Open”! Felicitari, mushată armână!”, a scris Marcel Pavel pe Facebook.

marcel si tatal simoneisimona halep

Marcel Pavel, alături de tatăl Simonei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *