Manuela Hărăbor, actrița cu cei mai frumoși ochi de la noi, a reușit să-l cucerească pe celebrul actor, Alain Delon, omagiat la Cluj pentru întreaga activitate.

Că Manuela Hărăbor (49 de ani) umple cu frumusețe orice încăpere în care intră nu mai e un secret pentru niciun român. Privirea actriței din ”Pădureanca” este greu de ignorat, iar legendarul Alain Delon (81 de ani) avea să simtă asta pe pielea lui, în timpul conferinței de presă susținută zilele trecute la Cluj.

”La conferința de presă am stat in picioare undeva în spatele sălii. După a doua intrebare din partea jurnaliştilor mi-a aruncat o privire albastră ca cerul. «Tu nu pui nicio întrebare?» I s-a spus că sunt actriță… Şi m-a complimentat! Alain Delon mi-a spus ca sunt tare frumoasă! Cică «nu te mai uita așa la mine!»”, a dezvăluit Manuela pe pagina personală de Facebook.

Alain Delon i-a dat actriței un autograf, Manuela i-a dăruit actorului un DVD cu filmul care a făcut-o celebră, iar el a privit-o în cel mai cuceritor mod cu putință și i-a sărutat galant mâna. ”Cea mai emoționată întâmplare din viața mea. Şi acum, când dau timpul înapoi, pare un vis. Aş spune «Ziua în care l-am întâlnit pe Delon». Dar el m-a descoperit în mulțime, altfel aş vorbi doar de ziua în care l-am văzut pe Alain Delon”, a mai scris actrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *