luna plina  de pe net

Traim cu totii momente de viata… Chiar daca nu am ajuns probabil, in punctul in care am putea sa spunem ca toate piesele puzzleului au cazut asa cum am planuit, asa cum ne-am dorit dintotdeauna, important este sa avem incredere in viata noastra.

De asemenea, aceasta luna plina ne mai atentioneaza intr-o privinta si este de asemenea important de notat: Trebuie sa constientizam ca alegerile pe care le facem trebuie asumate. Si oricum, sta in puterea noastra sa facem in fiecare zi alegeri pentru un nou inceput.

Ultima perioada a fost de altfel, foarte importanta din punct de vedere astrologic, tragand fraiele constientizarii pentru fiecare in parte. Acum traim o perioada cand ceea ce nu mai serveste dezvoltarii noastre interioare si spirituale, va disparea de la sine. Oameni care nu ne mai ajuta in nici un fel, vor disparea din viata noastra si de asemenea situatii care nu ni se mai potrivesc isi vor gasi calea trecutului.
Luna plina in Sagetator atrage atentia asupra unui nou inceput, o perioada cand „plantam seminte” pentru un viitor mai in acord cu noi insine. Dar doar atunci cand ne eliberam de vechile conditionari, putem sa facem loc schimbarii si transformarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *