lorraine_0

Lorraine se întoarce în România! Solista care a ales, în urmă cu un an, să-și continue cariera muzicală 26 ani în Anglia, revine în țara natală pentru lansarea piesei ”Antonio”, la care a lucrat împreună cu băieţii de la Bros Project.

La doar 26 de ani, Lorraine vrea să cucerească topurile din Anglia, țara ei de adopție, dar nu vrea să se rupă cu totul de România. Timișoreanca a ținut să lanseze noua ei piesă și aici, unde a început să cânte oficial în 2010.

Noua piesă a lui Lorraine se numeşte “Antonio” şi beneficiază de un videoclip extrem de senzual. Melodia a fost produsă de băieţii de la Bros Project, adică Ovidiu Goja şi Ciprian Diac, iar versurile au fost scrise chiar de Lorraine.

„Colaborarea dintre noi a început acum un an şi de atunci am început să pregătim piese pentru proiectul Lorraine. Am lucrat la mai multe melodii, la stiluri diferite şi am ales să lansez prima piesă latino deoarece se potriveşte mai bine cu anotimpul”, ne-a povestit Lorraine.

La rândul lor, băieţii de la Bros Project sunt foarte încântaţi de noul proiect. „Am ales să lucrăm cu Lorraine deoarece are un timbru deosebit şi am simţit că are foarte mult potenţial. Cariera ei este la început, dar cu siguranţă va ajunge un artist mare. Suntem foarte încântaţi de această colaborare”, au declarat băieţii pentru Click!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *