Loredana GrozaLoredana Groza

Invitate în prima ediţie a show-ului de divertisment de la TVR 1, cel două vedete ridică publicul în picioare cu un moment care nu era prevăzut în desfăşurătorul emisiunii realizate de Iuliana Tudor. Le vedem pe 23 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

Cu şapte ani în urmă, Loredana era invitata specială a ediţiei de Paşti a celui mai iubit program de divertisment al Televiziunii Române, „O dată-n viaţă”. Atunci, unul dintre momentele pregătite de vedetă era un duet cu îndrăgita interpretă a folclorului moldovenesc Laura Lavric, cele două demonstrându-şi calităţile vocale pe piesa „Cânt, că-mi este lumea dragă”.

„O dată-n viaţă” revine, din 23 octombrie, la TVR 1, cu o ediţie explozivă! Aceleaşi Loredana şi Laura Lavric se regăsesc în platoul Televiziunii Române, alături de alţi artişti, precum Elena Gheorghe, Nicoleta Voica sau Ion Ghiţulescu, precum şi tineri lansaţi în emisiunea „Vedeta populară”.

Loredana si Iuliana Tudor
Loredana si Iuliana Tudor

Loredana urcă pe scenă pentru a-i împlini visul moldoveancei Raluca Radu de a cânta în duet cu ea. Revederea cu Laura Lavric schimbă, însă, scenariul emisiunii: cele două încing jocul din nou în platoul „O dată-n viaţă”, reeditând momentul din aprilie 2015, spre deliciul publicului şi al protagoniştilor emisiunii.

De altfel, Loredana mărturiseşte că a îndrăgit atât de mult acel moment, încât a inclus piesa playlist-ul concertelor ei. Amintiri, îmbrăţişări, poveşti şi o bătută moldovenească plină de foc ne vor antrena pe toţi duminică seară, la prima ediţie „O dată-n viaţă” din această toamnă.

Loredana Groza si Laura Lavric

La TVR 1, serile de duminică sunt din nou rezervate emoţiilor trăite „O dată-n viaţă”, folclorului autentic şi spectacolului plin de ritm şi culoare. Iuliana Tudor face încă o dată o reverenţă în faţa divertismentului de calitate şi ne aşteaptă în faţa micilor ecrane din 23 octombrie, la ora 21.00 la TVR 1.  


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *