_MG_2502 _MG_2512

Sergiu și Andrei au avut joi, doi invitați speciali în studioul matinalului Kiss FM, Loredana și Nadir, care au cântat live în exclusivitate noul single ‘Te iubesc!’ lansat cu o zi în urmă. Cei doi realizatori au aflat detalii despre piesă și despre colaborarea dintre artiști.

„De cele mai multe ori e greu să le spui ‘Te iubesc!’ celor pe care chiar cu adevărat îi iubești. Și stai să te gândești câteodată că pare atât de greu și de fapt e atât de simplu. Este o propunere pentru toți cei cărora le este greu să rostească aceste două cuvinte magice ‘Te iubesc!’, este un exercițiu de curaj”, a declarat Loredana.

Loredana a povestit cum l-a cunoscut pe Nadir. „Când l-am întâlnit pentru prima dată pe Nadir, am crezut că-i cu totul altcineva decât Nadir. Am crezut că e un inginer de sunet, tehnician la studio. Sau am crezut că e Smiley mai brunet, că s-a vopsit Smiley”, a povestit artista la Kiss FM.

Matinalii Kiss FM au întrebat-o pe artistă dacă are în plan o nouă colaborare cu BUG Mafia. „Cred că totul trebuie să vină natural, cum a venit și în acest cântec împreună cu Nadir. Nu fac lucrurile niciodată forțat sau că au zis cei de la casa de discuri sau vreo altă somitate în materie. Pur și simplu, trebuie să se lege firesc. Nu caut să provoc. Aștept, sunt o fată deschisă”, a spus ea.

Și pentru că i se spune Madonna de România, Sergiu și Andrei au întrebat-o pe cine ar săruta în timpul unui concert. „Pe Nadir”, a râs Loredana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *