În urmă cu câteva luni ne-a declarat că „E nebună românca”, însă acum LORA strânge „armada” şi începe tornada odată cu lansarea noului single – „Fii tu fata”.  
 
LORA strânge armada celor mai puternice fete şi lansează o piesă girl power care conturează portretul femeii secolului 21: „sigură pe ea, deschisă la minte, curajoasă, hotărâtă, independentă financiar, debordând de senzualitate, pentru care fiecare zi este o celebrare a feminităţii”. În acelaşi timp, „Fii tu fata” descrie şi o serie de învăţăminte, o listă TO DO şi DO NOT, care se aplică atât fetelor, cât şi băieţilor, pentru a reuşi să construiască o relaţie cât mai true, sinceră şi fără compromisuri mari.


Cunosc femei care au reuşit. Au cariera lor şi au bărbatul care le adoră, care la rândul lui e un om cu visele împlinite. Portretul lor robot este în această piesă. Sper să vă ridice moralul şi să vă dea curaj când aveţi alegeri dificile de făcut”, declară LORA.
 
Piesa este compusă de catre LORA, Theea Miculescu şi Magic Juice, şi completează perfect vibe-ul anteriorului single, „E nebună românca”, continuând seria melodiilor explozive, care crează dependenţă de la primul click şi chef de dans.

Ascultă / Descarcă piesa: 

https://Lora.lnk.to/FiiTuFata  

LORA a fost extrem de implicată în procesul creativ al videoclipului, la care a colaborat cu Bruce pentru întregul concept. Bruce este şi cel care a realizat o coregrafie spectaculoasă ce pune în valoare ritmurile piesei şi o aduce pe LORA în mijlocul unei găşti de fete. Totul a fost pus in practica de catre regizorul Ionut Trandafir.

Lora si Paul Balaneanu la un eveniment monden
Lora, aici la un evenimentLORA este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi piese ca „Rămas bun”, „Ne împotrivim”, „Singuri in doi”, „Cinci”, „Până în rai” sau „Soare negru”. Lora a lansat în 2018 hit-ul „Dor să te ador”, alături de Doddy, piesa ce a adunat până în prezent peste 76 de milioane de vizionări pe YouTube. La începutul anului, Lora a lansat single-ul „Tu şi ea”, iar în luna aprilie a acestui an, artista ne-a prezentat noul său album – „Despre demoni şi iertare”, al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidențiat printr-un concept inedit; încă de pe copertă o putem regăsi în două ipostaze; Lora – cea creată de media, reprezentată de blondă şi Laura – cea care reprezintă conştiinţa (bruneta). Parcurgând şi tracklisting-ul materialului, cele două laturi sunt ilustrate şi prin cele 13 melodii, de la hituri ca „Rămas bun” sau „Cinci”, până la piese noi ca „Te rog” sau „Îmi cer iertare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *