În prima zi în care ”Prietenii de la 11”, emisiunea plină de energie și voie bună, difuzată live de luni până vineri, la Antena 1, și-a mutat platoul la Therme, telespectatorii au avut parte de o mulțime de surprize. Printre invitații speciali s-au aflat Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin, care au povestit despre aventurile din timpul filmărilor noului sezon ”Poftiți pe la noi”.

Pentru prima dată de când participă la reality-show-ul ”Poftiți pe la noi”, Liviu Vârciu se află în competiție cu Nea Mărin, amândoi având pe mână un restaurant, respectiv o terasă. Și pentru că lui Nea Mărin nu-i poți face față de unul singur, Liviu a decis să îl ia în echipa sa pe bunul său amic Andrei Ștefănescu.

”Echipa cu Liviu este o echipă veche, noi am mai muncit împreună. Iar de data asta Liviu a muncit mai mult ca niciodată. Cu trezitul a fost mai greu, pentru că, știm cu toții, artiștii se trezesc mai greu”, a povestit Andrei Ștefănescu în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”.

”Eu l-am chemat pe Andrei la mare, în emisiune, pentru că la mine nu mai era loc de vânătăi și am zis să vină și el. Vânătăi reale ca ale noastre nu mai are nimeni. Să nu creadă cineva că avem vreun machiaj special, e totul pe bune, Nea Mărin nu știe altfel”, a recunoscut Liviu Vârciu.

Cu ce noutăți vine cel mai recent sezon ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”, cum se vor descurca vedetele în postura de chelneri și la ce provocări vor fi nevoiți să facă față Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, telespectatorii vor putea afla începând de duminică, 8 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *