Concert Les Elephants Bizarres în parcarea de la Iride Business Park, muzici şi băuturi de vară în cele mai hip locuri & clase de yoga. Astfel se anunță programul celei mai lungi zile din an, 21 iunie când corporatiștii care au ales să spună #Gatala4 vor petrece orele libere câștigate savurând o băutură care le dă aripi, un cocktail perfect pentru o zi caldă de vară, făcând sport sau distrându-se la un super concert în aer liber.

Mailuri peste mailuri, to do list-uri nesfârşite, ședinte prelungite, deadline-uri scurte. Munceşti din greu în fiecare zi şi de multe ori stai peste program.! Cum ar fi dacă în cea mai lungă zi din an, ai fi #GataLa4 și ai mai avea câteva ore în plus pentru tine? Ai acum tot ce îți trebuie să iei această decizie. #Gatala4 este un demers înaripat care îi susține pe corporatiști ca în cea mai lungă zi din an să încheie ziua de muncă la 4 și orele libere câștigate să le petreacă într-un mod extrem de relaxant și de fun.

Așadar, Red Bull cheamă toți corporatiștii care au ales să fie #GataLa4 (cu treaba la birou) pe 21 iunie să dea năvală pe străzile din București și să se bucure de restul zilei cu o mulțime de activități grozave pregătite special pentru ei.

Concert Les Elephants Bizarres @ Iride Business Park

Începem în forţă la ora 16:00, în Pipera, kilometrul 0 al coporatiștilor, cu un concert Les Elephants Bizarres ca să zguduim clădirile de birouri cu basul și cu toba mare și ca să vezi cum locul tău de muncă se transformă, cât ai bate din palme, într-o arenă cu rock’n’roll și oameni sărind pe ritmul muzicii.

Control, Grădina Eden, Terasa Monteoru, Grădina Dorobanţi, Funky Lounge Herăstrau, E3 by Entourage și Seva Lounge te aşteaptă între orele 16.00 și 19.00 cu muzici de vară şi băuturi colorate şi delicioase cu Red Bull Editions, la prețuri „light”. DJ-ii ies şi ei pe terasă ca să te poţi simţi ca în vacanţă alături de colegii tăi.

Între orele 16:00 și 18.00, World Class te invită la clase de yoga organizate special pentru tine, pentru că o minte sănătoasă într-un corp sănătos te ajută să te bucuri mai mult de viață, să dai randament la muncă și să ai o energie bună.

Află tot ce poţi să faci pe 21 iunie, începând cu ora 16:00, pe redbull.ro/gatala4 şi pe pagina de Facebook!

Un demers înaripat de Red Bull, susținut de Radio Guerrilla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *