Laura Bretan care susține referendumul ÎMPOTRIVA homosexualității în România a fost „PEDEPSITĂ” de DOI juraţi HOMOSEXUALI la Eurovision

Un fan al competitiei Eurovision a postat clipul video, prin care Laura Bretan sustinea familia traditionala la referendum. Se pare ca in clipa in care au aflat, cei doi jurati care o adorau si o ridicau in slavi, nu i-au mai dat note mari in competitie. Cei doi se numesc Wiliam si Debam, cei care s-au numarat printre membri juriului din acest an. Simpatizanti ai acestei comunitati, din care fac parte si ei, acestia au depunctat-o pe Laura Bretan, fetita cu voce de inger.

„Am făcut-o, băieți! Laura Bretan, favorita televotului românesc și top 3 în aproape toate juriile internaționale, a fost marcată cu cele mai mici scoruri (4 și 6 puncte) de William Lee Adams și Deban, doi frumoși bărbați gay din Marea Britanie care au luat parte la Juriul internațional român, în numele wiwibloggs.com„, a scris Eric Krüger pe site-ul ru-clip.net.

„Voturile lor au făcut într-adevăr o diferență, între Ester și Laura au existat doar diferențe de 5 puncte. Cu o lună în urmă, Laura a fost favorita lui William și Deban, la prima lor reacție a cântecelor de selecție românească, dar acum au pedepsit-o pe Laura cu scoruri mici și cred că este pentru că ei, ca homosexuali, au simțit că este * NU DREPT * pentru a permite unui homofob să intre în concursul Eurovision” a mai scris Eric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media